Our passion

Loading
loading..

Our passion

Lekker, eerlijk en ambachtelijk eten, authentieke Ape foodtrucks en bakfietsen als eyecatchers en twee gepassioneerde zaakvoerders die gebeten zijn door alles wat te maken heeft met lekker eten en drinken … de ideale combinatie tot een geslaagd event!

 

Wij, Dieter en Katrien, vullen elkaar als koppel perfect aan.

Dieter draait al meer dan 25 jaar mee in de horeca en kent de kneepjes van het vak. Hij is gepassioneerd door alles wat te maken heeft met lekker en eerlijk eten en drinken … en vooral de passie van wie dit naar voor brengt en kan overdragen op hem.

Katrien werkte eerder als reisbegeleidster en organiseerde excursies in het buitenland met grote groepen. Met die ervaring op zak en passie voor het organiseren van evenementen stapte ze in 2011 mee met Dieter in de catering- en evenementensector en richtten we samen onze cateringzaak ‘Sogno Italiano – culinair genieten’ op. Katrien neemt er de organisatie op zich en fungeert als uw aanspreekpunt.

 

Ape-events richt zich op de eventcatering met de Vespa Ape’s alsook bakfietsen (foodbikes). Binnen onze evenementen richten we ons op een ruim gevarieerd aanbod aan concepten door samen te werken met vaste gespecialiseerde partners en waarbij de totaalbeleving voorop staat, bijv.

  • Sogno Italiano – culinair genieten … de vaste partner voor het Italiaanse luik, nl. pasta, pizza, antipasti, hapjes, broodje porchetta, …
  • Wijnhuis Collalto en wijnleverancier Stappato … de vaste partner voor de mobiele proseccobar ‘Prosecco mobile’ met heerlijke bubbels.
  • Nadia’s cakes … de vaste partner met haar artisanale patisserie (taarten, cupcakes en cakepops) binnen hun concept ‘’La dolce Vespa
  • Atrapoco … onze wijnleverancier in Heusden-Zolder (Limburg)

 

Samen met ons enthousiast team en partners zorgen we ervoor dat elk event uniek is!

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background