Our commitment

Loading
loading..
Ape events Dieter en Katrien

Our commitment

One-stop-shopping … Ape-events zorgt voor uw gemak!  Eventcatering met focus op totaalbeleving door o.a. onze charmante Ape’s en bakfiets.

We nemen de organisatie en uitwerking op ons van uw event. Door onze samenwerking met verschillende gespecialiseerde partners bieden we u een ruim aanbod aan en heeft dit als voordeel dat u slechts één partij hoeft te contacteren voor het organiseren van uw event en niet bij verschillende leveranciers hoeft te gaan.  Alle foodtrucks en foodbikes die u op onze website ziet staan zijn in eigen bezit en beheer.

Mobiele (prosecco)bar, pasta e basta, pizza, street food festival, frietbakfiets, homemade burgers, antipasti italiano, dessertbuffet, cupcakes en taarten, koffiebar Barista Ape, … een uniek en ruim aanbod waarbij we met veel enthousiasme onze producten tot bij u en uw gasten brengen.

Elk event is uniek en anders dus bekijken we dit graag op maat met u.

Klein of groot event … onze kleine Ape’s en bakfietsen geraken steeds tot bij u! Toch geen plaats om de foodtrucks te plaatsen op uw event? De concepten kunnen ook in standen opgebouwd worden!

Ape-events … food on wheels … een leuke originele toevoeging op uw evenement dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background