Find out more about Ape-events

Loading
loading..

Find out more about Ape-events

Oprichters

Wij brengen Italië tot bij u met onze Vespa ‘Ape’!

In 2011 richtten Dieter en Katrien samen hun cateringzaak ‘Sogno Italiano – culinair genieten‘ op.  Vanuit diezelfde passie en voorliefde voor Italië en voor alles wat gezelligheid en lekker eten omvat, richtten ze met veel enthousiasme hun tweede zaak Ape-events op die zich voornamelijk richt op food truck concepten met de Italiaanse driewieler “de Ape” van Piaggio.

Ape events Dieter en Katrien


 

‘Ape’ betekent ‘werkbij’

Iedereen die wel eens in Italië is geweest kent het kleine werkautootje op drie wielen, nl. de Ape (wat ‘werkbij’ betekent, uit te spreken als apéé).  De Ape is na de oorlog geïntroduceerd met het idee een eenvoudig en goedkoop hulpmiddel voor bij het werk te ontwikkelen. De Ape is in Italië een vast onderdeel van het straatbeeld. Meerdere malen per dag zwoegt een pruttelende Ape de heuvels op volgeladen met brandhout, wijn, groenten, huisraad, … .

De makers van de Ape, de fabriek Piaggio uit Toscane, zijn zelf ook echte werkbijen en gaan terecht mee met de tijd. De onverwoestbare tweetaktmotor die al meer dan 60 jaar zo karakteristiek het straatbeeld van Italië bepaalt, krijgt een andere kleur en vorm maar verdwijnen zullen ze zeker niet.

 


 

Wat doet Ape-events?

Ape-events verhuurt Piaggio Ape’s voor uw evenementen en voorziet tevens verschillende “food and drinks-concepten”.

In samenwerking met verschillende partners stelt Ape-events een ruim aanbod aan food truck concepten met hun Vespa driewielers van Piaggio (alias de ‘Ape’) voor van waarop zij met veel enthousiasme hun culinair kunnen aan u voorstellen.

Een evenement met de Italiaanse Ape vormt uw hele buffet, bar, aankleding, entertainment, … .  Zo maken de Ape’s graag deel uit van uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest, beursstand, fotoshoot, opendeurdag, schoolfeest, … .

De Vespa Ape is niet meer of minder dan een klein restaurant of bar, met dat verschil dat wij deze zonder problemen op een door u gekozen locatie kunnen parkeren.  Onze Vespa Ape’s hebben verschillende invullingen, bijv. als buffet (pasta, dessert, wok, champagne, …), koffiebar, wijnbar, … .

Ape-events … food on wheels … een leuke, originele en Italiaanse toevoeging op uw evenement dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

 


 

Work for us?

Zin om mee te helpen in een dynamisch enthousiast team?  Wij zijn op zoek naar medewerkers om mee te helpen tijdens onze evenementen voor de bediening aan de food trucks, op- en afbouw van een evenement, … .

Wenst u te solliciteren?

Stuur uw cv naar info@ape-events.be

 


 

Work with us?

Heeft u zelf een food truck en wenst u uw concept via ons bekend te maken?

Contacteer ons om een mogelijke samenwerking te bespreken.

 


 

Contacteer ons

Uw naam en voornaam (verplicht)

Bedrijf

Straat en nummer

Postcode en gemeente

Telefoonnummer(verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Datum evenement

Locatie evenement

Verwacht aantal personen

Uw bericht

Ik wens de nieuwsbrief te ontvangen

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background